Join Our Talent Network

What is a Talent Network

Joining our Talent Network will enhance your job search and application process. Whether you choose to apply or just leave your information, we look forward to staying connected with you.

Why Join?

  • Receive alerts with new job opportunities that match your interests
  • Receive relevant communications and updates from our organization
  • Share job opportunities with family and friends through Social Media or email

Join our Talent Network today!

Notice

Thank you for joining with us. By clicking on “Join Our Talent Network”, you agree to allow LG Electronics Vietnam using your provided information for our recruitment purposes.

Những phong bao lì xì may mắn đầu xuân

Năm mới Ất Mùi đã đến, cả đất nước Việt Nam rộn ràng trong không khí xuân rạng rỡ, tươi vui :)

Trong không khí háo hức ấy, LG Electronics Việt Nam Hải Phòng cũng bước vào xuân với tinh thần làm việc nhiệt tình và đầy phấn khởi. Ngày đầu tiên đi làm đầu năm mới, 24.02.2015 (tức mùng 6 Tết âm lịch) mỗi nhân viên LG đều được nhận một phong bao lì xì đỏ thắm từ Ban giám đốc công ty. Đây là hoạt động thường niên được tổ chức vào ngày đầu tiên đi làm sau kì nghỉ Tết, tận tay các thành viên trong Ban giám đốc công ty sẽ trao lì xì tới tận tay từng nhân viên và chúc họ sang năm mới dồi dào sức khỏe, hạnh phúc và càng phấn đấu hơn nữa trong sự nghiệp.

Tuy chỉ là một chương trình nhỏ nhưng mỗi một thành viên của LG đều cảm thấy được sự quan tâm và động viên của công ty với mình. Tất cả mọi người dường như càng gần nhau hơn…

Search job

 

Thanks for joining our Talent Network,

By joining our Talent Network you have not officially applied to a position.

Please apply now to become candidates for vacancies or continue update resume.